Начини за Плащане

PayPal – В случай, че желаете да заплатите с PayPal акаунт, при завършване на поръчката и избиране на заплащане с PayPal, сумата за плащане автоматично ще бъде конвертирана в Евро (EUR) (понеже PayPal  не поддържа български лев).

Кредитна или Дебитна карта през PayPal – Ако желаете да заплатите с банкова карта, можете да направите това като изберете заплащане с PayPal при завършване на поръчката. Дори да нямате акаунт в PayPal, имате възможност да заплатите с банкова карта без регистрация директно през сайта на PayPal. Моля погледнете бележките относно заплащане с PayPal по-горе. 

Кредитна или Дебитна карта през Stripe – Можете да платите сигурно директно с Вашата карта Visa, MasterCard и American Express. Плащането се обслужва от един от най-големите междунродни процесори – Stripe. Информацията за вашата карта се приема и обработва само от Stripe и никога не достига до нас (подобно на PayPal). Stripe е международен процесор – повечето Български банки издаващи кредитни/дебитни карти извършват онлайн разплащанията безплатно за картодържателя. Ако имате съмнения, моля свържете се с банката издател на Вашата карта, тъй като някои банки е възможно да добавят малка допълнителна такса.

Банков превод – можете да заплатите с директен банков превод. За детайли, моля свържете се с нас.